wie ben ik

ik ben
miranda schram

werkzaam als zelfstandig praktijkondersteuner bedrijfsarts sinds 2020

Ik ben ooit gestart als directiesecretaresse bij een bouwadviesbureau. Na 8 jaar merkte ik dat ik wat anders wilde en niet meer op mijn plek zat. Dus ben ik verder gaan kijken naar totaal iets anders. Door een tip ben ik destijds bij een arbodienst gekomen op de planningsafdeling waar ook secretariële zaken werden opgepakt en vanuit daar ben ik vrij snel doorgegroeid en opgeleid tot casemanager verzuim.

Vanaf 2013 ben ik als casemanager verzuim in de verlengde arm constructie gaan werken van diverse bedrijfsartsen bij een arbodienst. En adviseerde werkgever en werknemer over de wet-en regelgeving binnen de kaders van verzuim.

Vanaf 2016 ben ik overgestapt om als re-integratie adviseur te gaan werken bij een arbodienst die voornamelijk met grote bedrijven werkt. Daar werkte ik onder de verlengde arm constructie met 2 bedrijfsartsen. En merkte ik dat ik steeds meer wilde doen en had de vrijheid om ook veel voor de werkgever en werknemer te betekenen.

Dus ik richten mij ook op het maken van bezwaarschriften ten aanzien van WIA-beoordelingen en ondersteuning op HR-gebied.

Na dit 3,5 jaar gedaan te hebben begon de kriebel weer om het nog anders aan te pakken.

Op dat moment kwam het geluid dat er een tekort is bedrijfsartsen en er praktijkondersteuner werden opgeleid. Ik ben daarom in 2020 gestart met de opleiding en heb deze in 2021 succesvol afgerond. Daarnaast ben ik als zelfstandige gestart als casemanager en inmiddels werk ik als praktijk ondersteuner bedrijfsarts met overeenkomsten met bedrijfsartsen.

Scroll naar top